海外游学

英国曼彻斯特大学、利物浦大学游学冬令营
2021-06-10

NCG寒假游学NCG Winter Study Tour

经过精心的筹备工作,国际教育学院一部2018年寒假以NCG教学法(NCG的教学的理念致力于为所有阶段的学生提供最高质量的学习体验,通过多年来培养国际学生的经验,采用学生导向的文化适应学习法。确保每位学生都能快递适应海外教学)进行寒假游学活动。

After careful preparatory work, the first part of the International Education College for the 2018 winter vacation uses the NCG teaching method (NCG's teaching philosophy is committed to providing students of all stages with the highest quality learning experience. Through years of experience in cultivating international students, it adopts student orientation. The cultural adaptation learning method. To ensure that every student can express to adapt to overseas teaching) for winter vacation study tours.

游学期间的大致安排是:

全面的课程:日常英语培训、雅思培训与冲刺、英语强化训练。

精彩纷呈的社交活动:辩论会、深夜食堂、参观曼彻斯特球场、参观利物浦俱乐部球场、批头士博物馆与洞穴俱乐部、阿尔伯特码头、科学与工业博物馆、精彩周末旅行。

总的来说是一次开眼界、长见识的旅程,同学们体验英国风情,感受中西差异。

寒假游学的课程都是在曼彻特斯与利物浦进行,几个老师都幽默风趣,语速不快,口齿清晰,浸入式学习体验。通过寒假游学各位同学都顺利的拿到了个人结业证书

The general arrangement during the study tour is:

Comprehensive courses: daily English training, IELTS training and sprints, and intensive English training.

Exciting social activities: debates, late night cafeteria, visit to Manchester Stadium, visit to Liverpool Club Stadium, Bitters Museum and Cavern Club, Albert Dock, Museum of Science and Industry, wonderful weekend trips.

Generally speaking, it was an eye-opening and long-experienced journey. The students experienced British customs and felt the differences between China and the West.

The courses of the winter vacation study tour were conducted in Manchester and Liverpool. Several teachers were humorous, slow in speaking, articulate, and had an immersive learning experience. Through the winter vacation study, all the students successfully got the personal certificate of completion

640.webp (2)640.webp (3)640.webp (4)640.webp (5)640.webp (6)